Konferanse

I idylliske naturskjønne omgivelser ved Semsvann i Asker, midt mellom Oslo og Drammen ligger kurs og konferansesenteret  - Sem Gjestegård.

Ønsker du å holde en konferanse er dette stedet virkelig noe for deg. Kom deg bort fra støy og forstyrrelser, og kom deg til rolige omgivelser som Sem Gjestegård. Hos oss får du en unik opplevelse for dine konferanser du ikke kan gå glipp av. Vi gjør så våre kursdeltakere og kursholdere får en rolig og behagelig opplevelse, samtidig som de er på jobb. 

Vi kan tilby lyse, innbydende lokaler for konferanser som kan romme fra to til 140 mennesker. Alle lokalene er utstyrt med standardutstyr for konferanselokaler: Whiteboard, prosjektor, lerret, flipover, trådløst internett, penner og blokker. Skulle du ha behov for andre forespørsler setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss på forhånd, slik at vi finner en løsning sammen som tilfredsstiller dine behov og ønsker.

En konferanse strekker seg gjerne over et par dager, og derfor tilbyr vi også overnattingsmuligheter for de som vil ta i bruk dette. Ofte vil alle kursdeltakere benytte seg av denne muligheten, i stedefor å stresse frem og tilbake for rekke konferansen. Vi kan si etter en lang erfaring, er de som overnatter på stedet mye roligere og har mer glede av konferansen.

Skulle du finne tid mellom slagene i konferansen, ønsker vi i Sem Gjestegård å friste deg med gode sykkelruter eller skispor rett utenfor døren.  Vi har også blant annet en GEO-park for deg som er vill med geologi eller bare ønsker en rekreativ spasertur rundt Semsvann.

God mat og drikke er gull verdt i arbeidstiden!
Takket være våre dyktige kokker og kjøkkenpersonale trenger du ikke å være redd for konsentrasjonen og arbeidslysten under oppholdet her på Sem Gjestegård. Vi legger nemlig vekt på at maten du får servert her hos oss er en kulinarisk matopplevelse.  Vi fokuserer på i pausene at du kan få nystekte vafler, grønnsaker med dip, frisk frukt, eller hjemmelaget eplesaft fra vår eplehage. En herlig etterlevning fra våre dager som landbruksskole.

Ved ditt opphold her hos oss på Sem Gjestegård garanterer vi for upåklagelig service, og en god opplevelse på konferanse.

Sem Gjestegård har en lang og rik historie, og har betydd mye for landbruket som landbruksskole, helt fram til 1991 hvor stortinget besluttet å gjøre om bygningene til et kurs- og konferansesenter. I 2001 ble intet mindre enn regjeringsforhandlingene holdt her, og i ettertid har regjeringen holdt konferanser og møter her ved flere anledninger.

Er du interessert i å holde din konferanse på kurs - og konferansesenteret i Asker - Sem Gjestegård?

Nøl ikke, kontakt oss i dag for mer informasjon. Vi ser fram til å hjelpe deg!