Konferanselokale

Er du på jakt etter et innbydende, lyst og velfungerende konferanselokale sentralt på Østlandet er Sem Gjestegård et naturlig valg. Ved idylliske Semsvannet  i Asker,  midt i mellom Drammen og Oslo har du mulighet til å leie godt utstyrt konferanselokale med blant annet prosjektor, lerret, flipover, whiteboard, blokker, penner og selvfølgelig trådløst internett.

Skulle det være behov for utvidede løsninger, hadde vi satt stor pris om dette kunne vært ordnet via en forhåndsbestilling. Vi ønsker å imøtekomme våre kunder på best mulig måte og vi vil alltid prøve å ordne de beste løsningene en kunde måtte ha behov for. Nøl ikke med å ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Vi tar gledelig en uforpliktet prat.

Konferanselokalene vårs kan romme alt i fra to til 140 mennesker. Vi tilbyr også overnattingsmuligheter, og et rekreativt naturskjønt område med skispor og sykkelruter og gangstier rett utenfor døra. For de som ønsker å benytte seg av overnattingsmulighetene kan vi etter en lang erfaring si at de som overnatter på Sem Gjestegård, er mye roligere og har mer glede av konferansen og oppholdet.

Sem Gjestegård har ikke alltid vært et kurs- og konferansesenter, fra slutten av 1800-tallet fram til 1990 ble bygningene brukt som landbruksskole, av så høy kvalitet at det faktisk kom studerende helt fra Amerika for å gå på denne skolen. Alf Prøysen tilbrakte mye tid på skolen i krigsårene. Han var griserøkter på Vøyen gård, og var en viktig bidragsyter i det kulturelle miljøet som blomstret på skolen i denne perioden. Det var her på Sem han traff Arnljot Høyland som satte toner til mange av Prøysens tekster, julekveldsvisa ble komponert her.

I 1991 vedtok stortinget at det her skulle opprettes et kurs - og konferansesenter, og i 2001 ble Sem Gjestegård brukt under Bondeviksregjeringens regjeringsforhandlinger. Etter dette har også senere regjeringer ved flere anledninger benyttet seg av et konferanselokale hos oss.

Rikelig med Mat og drikke er nødvendig!
Fokus skal holdes skarpt under kurs, møter og konferanser. Mat og drikke er derfor helt nødvendig for å oppnå dette. Kokkene på Sem Gjestegård går derfor inn for å tilby kulinariske opplevelser som blir laget med kjærlighet av gode råvarer. Vi serverer i tillegg snacks som grønnsaker, frisk frukt og varme vafler. Av drikke tilbyr vi vår helt egne hjemmelagde eplesaft som er hentet fra vår eplehage om høsten. 

Har du spørsmål om våre konferanselokaler kan du gledelig ta kontakt med oss, vi hører gjerne i fra deg om du er du interessert i å bruke våre konferanselokaler, eller om du bare har spørsmål.

Vi på Sem Gjestegård ser frem til å høre i fra deg!