Kurs

Vi leier ut flotte kurslokaler i naturskjønne og rolige omgivelser!
Skal du holde kurs på Østlandet er Sem Gjestegård  uten tvil stedet for å holde et innholdsrikt kurs. Vår lekre Gjestegård ligger i naturskjønne omgivelser i Asker, midt mellom Oslo og Drammen. Hvor godt er det ikke å slippe støy og bråk fra sentrum når man er på kurs. Hos oss på Sem Gjestegård kan man både selv som kursholder og kursdeltaker nyte de flotte og rolige omgivelsene, mens man er på kurs.  Dette gjør det lettere for deg som kursdeltaker å holde fokus, samt følge nøye med på hva som blir presentert av kursholder. 

Våre lokaler for kurs og konferanser kan romme fra to til 140 personer og møterommene våres er utstyrt  med prosjektor, lerret, flipover, whiteboard, blokker, penner og selvfølgelig trådløst internett.  Skulle det være behov for å ha utvidede løsninger, kan dette ordnes ved en forhåndsbestilling.

Som kursdeltaker kan vi love deg at du blir tatt godt vare på av våre kompetente verter og vertinner. De hjelper deg med alt du måtte trenge til planlegging og gjennomføring av møter og konferanser.

Lokalene  hos oss på Sem Gjestegård er lekre, med lyse og behagelige farger, samt profesjonelt innrettet. Dermed vil kursene du har hos oss gjøre så du finner ro til arbeid, fokus og fordypelse.  

For å kunne holde konsentrasjonen ved like i løpet av en lang kursdag er det viktig å spise og få i seg mye vann. Dette ordner selvsagt vi, slik at du skal ha mindre ting å tenke på. Vi kan tilby næringsrike frukter og grønnsaker, samt friste med nystekte vafler for å holde blodsukkeret oppe. På kjøkkenet vårt finner du kompetente kokker som utfolder seg og gjør at vi kan love deg kulinariske matopplevelser. Etter en god eplehøst serverer vi stolt velsmakende eplesaft fra egen hage. Et friskt og godt alternativ til brus! Vi har fått stempelet “miljøfyrtårn”.

Sem Gjestegård har en over hundre år lang historie, som en viden kjent landbrukshøyskole hvor studenter i landbruk kom fra land og strand. Alf Prøysen bodde en periode på Sem, og selveste Julekveldsvisa ble skrevet her på gården. Da med en noe mer kontroversiell tekst.

I 1991 besluttet stortinget at Sem skulle drives videre som et sted for kurs og konferanse, og det er her vi er i dag. Regjeringsforhandlingene i 2001 foregikk her, og regjeringen har siden holdt flere viktige møter og konferanser hos oss.

Er du interessert i å benytte deg av et av våre innbydende møtelokaler for kurs, konferanser eller andre møter er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!