Kurslokale

Lei av støy og  mye forstyrrelser når du holder kurs?
Velg heller et rolig og stille sted for å holde dine kurs – og konferanser. Sem Gjestegård finner du sentralt på Østlandet, midt mellom Oslo og Drammen og er kjent for sine rolige og vakre omgivelser. Ta heller en kort kjørevei for å få en indre ro når man skal holde kurs eller konferanser.

Hos oss i Sem Gjestegård tilbys det fine, lyse og profesjonelle lokaler. Vi ønsker at Kurslokalene skal stemme overens med dine behov, og ønsker derfor at vi på forhånd har en god dialog på hvordan type lokaler du har behov for. Sammen finner vi den beste løsningen for deg. Kurslokalene våres kan romme alt i fra to til 140 mennesker, og er alle utstyrt med standardutstyr som er viktig i et kurslokale som: Whiteboard, prosjektor, lerret, flipover, trådløst internett, penner og blokker.

Som kursteltaker og også som leier av kurslokale hos oss, garanterer vi deg god behandling fra vårt kompetente verter og vertinner. De hjelper deg med alt du måtte trenge til planlegging og gjennomføring av møter og konferanser. Sem Gjestegård tilbyr ikke bare kurslokaler, men vi har også overnattingsmulighet for de som tenker å ha et litt mer langsiktig kurs eller konferanse.  Dette hjelper vi deg selvsagt med å ordne ved forespørsel.

Sem Gjestegård har en lang historie, i første omgang som landbruksskole. Studenter kom fra nær og fjern, noen kom hele veien fra Amerika for å lære om landbruk, gårdsdrift, pelsoppdrett og mye mer. Vi har en lang historie bak oss som vi er veldig stolte av og det er en glede at vi fortsatt kan holde til.

Det var ikke før i 1991 det ble fattet et vedtak om at gården skulle bli et kurs - og konferansesenter, hvilket det ble. Nye Sem Gjestegård åpnet dørene som konferansesenter i 1995, og er vel kanskje mest kjent for regjerningsforhandlingene som fant sted her høsten 2001, hvor Inger Helene Venås, generalsekretær i Krf, i forkant av forhandlingene uttalte at ”blir de ikke enige her på Sem, er det ikke håp”.

Vi ordner med mat og drikke til alle kursholdere/deltakere!
Med tom mage forsvinner konsentrasjon, fokus og humør raskt. Vårt kjøkken tilbyr kulinariske smaksopplevelser  du ikke kan gå glipp av. I tillegg til velsmakende retter, kan du få blant annet grønnsaker med dip, frisk frukt, nystekte vafler og hjemmelaget økologisk eplesaft fra vår frukthage. Dette er vi stolte av å kunne si er en etterlevning fra tiden som landbruksskole her ved Semsvann.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du er interessert i å leie et kurslokale her hos oss.

Vi på Sem Gjestegård ser fram til å høre fra deg!