Møterom

Finn et passende og profesjonelt møtested uansett hvor du trenger det. Vår unike beliggenhet sentralt på Østlandet, midt mellom Oslo og Drammen finner du Sem Gjestegård. Hos oss er du garantert nær kunden din, et sentralt sted og alt er tilgjengelig etter behov og på timesbasis.

Å velge oss er et opplagt valg om du er ute etter et møterom i lyse fine lokaler, utstyrt med et standardutstyr for et møterom som: Whiteboard, prosjektor, lerret, flipover, trådløst internett, penner og blokker.  Møterommene våre tar alt i fra to mennesker til 140, samt at rommene kan innrettes mye etter din smak på hvordan du skulle ønske møterommet skal være. Hos Sem Gjestegård finner du et kompetent personale til rådighet om det er noe du lurer på.

For å kunne holde konsentrasjonen ved like i løpet av en lang kursdag, er det viktig å spise og få i seg mye vann. Dette ordner selvsagt vi, slik at du skal ha mindre ting å tenke på. Kjøkkenet tilbyr delikat mat som næringsrike frukter og grønnsaker, samt friste med nystekte vafler for å holde blodsukkeret oppe. På kjøkkenet vårt finner du kompetente kokker som utfolder seg og gjør at vi kan love deg kulinariske matopplevelser. Er du tørst kan du slukke den med hjemmelaget eplesaft fra vår eplehage.

Har dere lange pauser kan du også nyte den deilige naturen vi har rett utenfor, et perfekt stille avbrekk fra surringen og pratingen i et møterom. Vi har også en GEO rute rundt Semsvann og skiløyper og sykkelruter rett utenfor døren om det skulle være av interesse.  

Sem Gjestegård har ikke alltid vært et overnattingssted og kurs og konferansesenter, før 1990 var det en lanbruksskole med høy status her. Først privat, men i 1914 ble skolen kjøpt opp av staten.

Formålet med denne skolen var å utdanne kringreisende instruktører som reiste rundt i Norge for å lære bøndene å leve av sin egen jord. Det kom studerende helt fra Amerika for å gå på denne skolen.

I 1995 åpnet Sem Gjestegård dørene som kurs og konferansesenter og i 2001 var regjeringen her under regjeringsforhandlingene. Etter dette har den regjeringen og senere regjeringer benyttet seg av våre fasiliteter.

Er du interessert i våre møterom og kanskje noen overnattingsrom hos oss er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi svarer med glede på det du skulle sitte inne med av spørsmål. Vi på Sem Gjestegård ser frem til å høre i fra deg!